Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τη Δημοκρατία

Ημερομηνία: Τετάρτη 5, Μάιος 2010 | Print | Στην κατηγορία:

Δηλώσεις για τα σημερινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τη Δημοκρατία. Δυνάμεις που αρέσκονται στην τυφλή βία, δυνάμεις με ξεκάθαρα αντιδημοκρατική και αντικοινωνική στόχευση και συμπεριφορά, εκμεταλλεύθηκαν την ειρηνική διαδήλωση των εργαζομένων και με βόμβες μολότοφ προκάλεσαν το θάνατο τριών συμπολιτών μας και έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή άλλων. Επιχείρησαν επίσης να εισβάλουν στη Βουλή.

Εκφράζω την οδύνη μου για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας και απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους τους. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι αυτοί που δολοφονήσαν τους τρεις εργαζόμενους συνανθρώπους μας θα συλληφθούν.

Θέλω να τονίσω ότι ο μόνος τρόπος για να τεθούν οριστικά στο περιθώριο οι δυνάμεις της τυφλής βίας, που προσχηματικά και μόνο επικαλούνται την κρίση για να σπείρουν στο πέρασμά τους καταστροφή και πόνο, είναι η υπεύθυνη στάση όλων μας.

0 Σχόλια

Έχετε Άποψη;


ΟΔΗΓΙΕΣ
Για την αποστολή του σχολίου σας πρέπει να συμπληρώσετε το όνομά σας καθώς και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Το email σας δεν εμφανίζεται στους επισκέπτες του ιστότοπου.

Παρακαλούμε κρατήστε τα σχόλιά σας σχετικά με το περιεχόμενο του άρθρου. Για την προβολή κάθε σχολίου είναι απαραίτητη η έγκρισή του από τους διαχειριστές του ιστότοπου.

Στην ίδια κατηγορία