Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3

Συνέντευξη υποψηφίου βουλευτού ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Ραδιοφωνικό Σταθμό “ΣΚΑΪ 100,3” και τον Παύλο Τσίμα

«Ήταν πολύ κακή η προεκλογική καμπάνια της Ν.Δ. τις δύο πρώτες εβδομάδες, επιχειρώντας να τρομοκρατήσει τους πολίτες, ότι έρχεται ο «κακός δαίμονας» του ΣΥΡΙΖΑ, που θα καταστρέψει τους πολίτες. Δεν συμφωνώ με αυτό, υπάρχει ένα οργισμένο μέρος της κοινής γνώμης στο οποίο δημιουργούνται αντίστροφα συναισθήματα.

Σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ, υπάρχει μια ισοπεδωτική και μηδενιστική αντιμετώπισή του. Αυτό που πρέπει όμως να παραδεχτούμε, είναι ότι από τον αντιμνημονιακότατο και στις επάλξεις Αντώνη Σαμαρά του 2010 και 2011, που προσχώρησε το 2012 στις πολιτικές ΠΑΣΟΚ και της Ευρώπης, τη ΔΗΜΑΡ που προσχώρησε και διαλύθηκε λόγω της αποχώρησής της από τη συγκυβέρνηση, τώρα ήρθε η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό πρέπει να είναι γνωστό σε όλους.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εγγύηση σταθερότητας για τη χώρα και η πολιτική του, ο αγώνας δηλαδή να προσαρμοστούμε σε μια νέα πραγματικότητα, που λέγεται παγκοσμιοποίηση, είναι αυτή που ακολουθείται και από άλλες χώρες. Αυτή είναι η πραγματικότητα».